1 (2)

BALANSBOLLSKURS hösten 2019

Om 5 st anmäler sig så kan det bli ett nytt tillfälle.
Välkommen med din anmälan!


Balansbollsträning är ett utmärkt och roligt sätt att förbättra din hunds balans, koordination, stabilitet och styrka. Träningsmetoden är kontrollerad, skonsam och ger dessutom din hund mental stimulans. Det som gör träning med balansboll så unik är att man tränar på ett instabilt underlag. Hunden måste hela tiden jobba för att stabilisera de olika rörelserna. Detta gör att träningen mer liknar den belastningen hunden utsätts för till vardags.
Här kommer vi åt att träna de mest skelettnära musklerna för att få en bra grundstabilitet och koordination som är så viktig oavsett om din hund är sällskapshund eller tränar på elitnivå!
Förutom att träning med balansboll både är effektivt och enkelt så är det roligt ochökar kontakten och samarbetet mellan dig och din hund!
Vi varvar teori med praktik, går igenom grunderna och anpassar övningarna efter hundens förmåga. Vi ger tips och råd för en rolig och säker träning tillsammans.
Praktik sker med egen hund.
Har du balansboll hemma - tag gärna med den. Begränsat antal finns att tillgå vid kurstillfället. önskar du köpa boll via ReDog så skriv det när du anmäler dig så kontaktar de dig och hjälper de dig välja storlek och utformning av boll som passar din hund och du får den levererad till kurstillfiillet.

Det senaste tillfället hölls måndagen den 25 februari kl 18:00-20:00.
Om 5 st är intresserade arrangerar vi ett nytt tillfälle.
Kaffe ingår.
Max 5 deltagare

Kursledare: Jenny Bertilsson och Beata Kjessler från ReDog, Alafors, Certifierade hundfysioterapeuter, laserterapeuter samt balansbollsinstruktörer. 

Kurskostnad: 350 kr inkl litteratur (ett kompendium)
Betalas till BG 325-4935, märk betalningen med ditt namn + balansboll
(vänta med att betala till du får bekräftelse på att du fått plats på kursen)

OBS! för att gå kurs på Ale BK måste du vara medlem endera i Ale BK
(läs mer om hur du blir medlem i Ale BK här ) eller i Kungälv BK.


 

Frågor ang kursen: maila utbildning@alebk.se
 

 Anmälan endast genom formuläret nedan:

  • ÅÅÅÅMMDD-xxxx

Jenny och Beatha från ReDog
Jenny och Beatha från ReDog