1 (2)

Startklass – fortsättning
med
Karin Ström
&
Madeleine Jagebrant


En plats kvar

För dig som är nyfiken på tävlingslydnad. Vi går igenom hur momenten ska se ut, hur man lär in dem och vad man bör tänka på för att lyckas på tävling.
För dig som har gått kursen startklass introduktion under våren 2020 eller har motsvarande kunskap (gått motsvarande kurs).

Du som har gått startklass introduktion under våren 2020 har förtur till kursen.


Fem tillfällen varannan måndag på Ale BKs appellplan

Datum och tider:

Måndag 7 september  kl 18.30-20
Måndag 21 september kl 18.30-20
Måndag 5 oktober kl 18.30-20
Måndag 19 oktober kl 18.30-20
Måndag 2 november kl 18.30-20


Max 6 deltagare

Kostnad:
1100 kr

Betalas via BG 
325-4935 efter du fått bekräftelse på att du kommit med.
Märk betalningen med Startklass och namnet på deltagaren.


OBS! för att gå kurs på Ale BK måste du vara medlem endera i Ale BK eller i Kungälv BK.
Läs mer om hur du blir medlem i Ale BK  här  

Frågor ang kursens innehåll, E-post: Karin Ström


Anmälan genom formuläret nedan:
(OBS: vid anmälan får du ett mail med kopia på de uppgifter du har fyllt i. Om du inte får ett mail kan det bero på att du har fyllt i din e-postadress fel, kontrollera noga att du inte har något mellanslag för mycket. Om du inte lyckas anmäla dig så prova med en annan webbläsare). Personnumret behövs för redovisning av kursen till Studiefrämjandet:

Karin Ström har varit lydnadsnörd med fem olika hundar (Raiden är med på bilden) av tre olika raser: två Groenendael, två Lancashire Heelers och en Eurasier. Lyckats ta sig till Elit/klass 3 med fyra st av dem, tävlat SM med en av dem. Tycker det är kul att se en variation av raser tävla.
Karin Ström har varit lydnadsnörd med fem olika hundar (Raiden är med på bilden) av tre olika raser: två Groenendael, två Lancashire Heelers och en Eurasier. Lyckats ta sig till Elit/klass 3 med fyra st av dem, tävlat SM med en av dem. Tycker det är kul att se en variation av raser tävla.
Madeleine Jagebrant:  År 2011 började jag träna lite lydnadgrejer med familjens 7 åriga blandras Lissie, efter det så var jag fast och vi tävlade i lydnad i flera år tillsammans.  Min första egna hund blev en Shiba, Kirin. Med henne växte hundintresset och jag har lärt mig mycket när jag har tränat med henne. Vi har tävlat bruksspår och lydnad, men lydnaden har alltid varit den största kärleken. Och efter mycket jävlar annama så fick vi tillslut titeln Svensk lydnadschampion. Nästa hund blev Tervuerenen Hydra. Med henne så har jag tävlat i bruksgrenarna Rapport, Spår och Sök. Men även med henne så va lydnaden det som vi gjorde mest av och även Hydra är Svensk lydnadschampion.  Alla mina hundar har varit VÄLDIGT olika, och man har verkligen insett att alla hundar fungerar på olika vis i träningen. Det är något som jag alltid bär med mig när jag tränar och funderar på hur jag ska lägga upp min träning.
Madeleine Jagebrant: År 2011 började jag träna lite lydnadgrejer med familjens 7 åriga blandras Lissie, efter det så var jag fast och vi tävlade i lydnad i flera år tillsammans. Min första egna hund blev en Shiba, Kirin. Med henne växte hundintresset och jag har lärt mig mycket när jag har tränat med henne. Vi har tävlat bruksspår och lydnad, men lydnaden har alltid varit den största kärleken. Och efter mycket jävlar annama så fick vi tillslut titeln Svensk lydnadschampion. Nästa hund blev Tervuerenen Hydra. Med henne så har jag tävlat i bruksgrenarna Rapport, Spår och Sök. Men även med henne så va lydnaden det som vi gjorde mest av och även Hydra är Svensk lydnadschampion. Alla mina hundar har varit VÄLDIGT olika, och man har verkligen insett att alla hundar fungerar på olika vis i träningen. Det är något som jag alltid bär med mig när jag tränar och funderar på hur jag ska lägga upp min träning.