valpbild

MEDLEMSRABATT

Ale BKs medlemmar får tillsvidare 50 kr rabatt/tim vid bokning av Ale Hundträningshall i Surte.
En särskild kod har sänts ut via medlemsutskick.
Boka HÄR

En nyöppnad rehabklinik för hundar, ReDog, finns nu i Alafors.
Ale BKs medlemmar får 10% rabatt på behandlingar, visa upp ditt medlemskort.

Läs mer om deras verksamhet

HÄR

Ale El sponsrar Ale BK
Ale El har i november 2017 tecknat ett sponsoravtal med Ale Brukshundklubb, som innebär en summa pengar och samarbeten av olika slag.

200-lappen
För varje ny elhandelskund som Ale BK förmedlar får klubben 200 kr, och för varje kund som tecknar om sitt avtal får klubben 50 kr.

Så här gör du
Gå in på www.aleel.se/elavtal
Fyll i ditt postnummer, välj avtalsform samt ange uppskattad elförbrukning.
Fyll i personuppgifter och faktureringsalternativ.
Välj datum för när avtalet skall börja gälla.
OBS: Ange kampanjkoden Alebk1 innan beställningen skickas iväg!

JULFEST

Festkommitén bjuder in alla Ale BK's medlemmar till julfest

Lördag 1 december klockan 18.00

Det bjuds på mat och dryck i glada vänners lag.

OSA senast 24/11, ange eventuella allergier eller specialkost, till fest@alebk.se

ÖPPEN TRÄNING

Tisdagar kl 18-20.
Nytt för i vår är att det kommer att vara ett tema varje tisdagkväll (i mån av stugvärd).

Se vem som är stugvärd och ev tema i klubbens kalender.

SKOTT
Skotträning den första tisdagen i varje månad (men om det finns efterfrågan och någon som kan/vill skjuta andra tisdagar så kan det förekomma, se kalendern). Skott kan även förekomma söndagar kl 13-16.

Genom Facebooksidan "Ale Brukshundsklubb" kan du leta/hitta träningskompisar.

NYHET

Efter överrenskommelse med Kungälvs Brukshundklubb är DU som medlem i Ale BK välkommen att gå kurs hos dem, UTAN att bli medlem i deras klubb. Det räcker alltså att du är medlem i Ale BK, och betalar ENDAST kursavgiften på Kungälv!

Deras hemsida hittar du HÄR

KURSER VÅREN 2019

Många av höstens kurser är avslutade. Önskar du någon speciell kurs till våren 2019?

Håll utkik här, så snart alla kurser bestämts så skriver vi ut datumet för publicering. Först då kan man börja anmäla sig!

Tack för i år, alla kursare och instruktörer.

Du som önskar träna i allmän skog, läs denna information!