valpbild

En nyöppnad rehabklinik för hundar, ReDog, finns nu i Alafors.
Ale BKs medlemmar får 10% rabatt på behandlingar, visa upp ditt medlemskort.

Läs mer om deras verksamhet

HÄR

KURSER HÖSTEN 2018

Höstens kurser är nu publicerade, finns platser kvar i spårkursen, grundkurs dagtid, och unghundskursen. Även plater kvar i introduktion till rallylydnad för erfarna tävlingsförare. se HÄR

Nose Work, tävlingskurs för bruks/lydnad, rally för nybörjare och valpkursen är fullbokade.

Ale BK officiella tävlingar 2018

2018-08-18 Rallylydnad A, M
2018-09-15  Ly 1, 2, 3, Start

Anmäl dig på SBK Tävling

NYHET

Efter överrenskommelse med Kungälvs Brukshundklubb är DU som medlem i Ale BK välkommen att gå kurs hos dem, UTAN att bli medlem i deras klubb. Det räcker alltså att du är medlem i Ale BK, och betalar ENDAST kursavgiften på Kungälv!

Deras hemsida hittar du HÄR

Ale El sponsrar Ale BK
Ale El har i november 2017 tecknat ett sponsoravtal med Ale Brukshundklubb, som innebär en summa pengar och samarbeten av olika slag. Klubben förbinder sig att marknadsföra Ale El i olika sammanhang, bland annat på hemsida och sociala medier. Pengarna ska användas till det planerade stängslet runt klubbens område, vilket ska hålla vildsvinen ute och hundarna inne.

200-lappen
För varje ny elhandelskund som Ale BK förmedlar får klubben 200 kr, och för varje kund som tecknar om sitt avtal får klubben 50 kr.

Så här gör du
Gå in på www.aleel.se/elavtal
Fyll i ditt postnummer, välj avtalsform samt ange uppskattad elförbrukning.
Fyll i personuppgifter och faktureringsalternativ.
Välj datum för när avtalet skall börja gälla.
OBS: Ange kampanjkoden Alebk1 innan beställningen skickas iväg!

Träningstävlingar i AGILITY 2018

Klicka här

MEDLEMSRABATT

Ale BKs medlemmar får tillsvidare 50 kr rabatt/tim vid bokning av Ale Hundträningshall i Surte.
En särskild kod har sänts ut via medlemsutskick.
Boka HÄR

ÖPPEN TRÄNING

Tisdagar kl 18-20.
Nytt för i vår är att det kommer att vara ett tema varje tisdagkväll (i mån av stugvärd).

Se vem som är stugvärd och ev tema i klubbens kalender.

SKOTT
Skotträning den första tisdagen i varje månad (men om det finns efterfrågan och någon som kan/vill skjuta andra tisdagar så kan det förekomma, se kalendern). Skott kan även förekomma söndagar kl 13-16.

Genom Facebooksidan "Ale Brukshundsklubb" kan du leta/hitta träningskompisar.

Medlemstidningen  Rapporten
Nu gör vi ett försök att få igång medlemstidningen, sänd in material (bilder, texter, allt är välkommet) till e-post rapporten@alebk.se

Föreläsning med
Jan Gyllensten

Fredag 28 september 2018 kl 18-22
Hundproblem & Problemhundar
En föreläsning riktad mot alla intresserade hundägare i Ale kommun med omnejd.

Föreläsningen ingår i SBK:s JUBILEUMSAPPORTEN!

Jan Gyllensten har arbetat yrkesmässigt med hundar i mer än 30 år och anses vara en av landets främsta instruktörer när det gäller hundars mentalitet i kombination med deras träning och vardagsliv.  Anmäl dig HÄR

Alla som önskar träna i allmän skog, läs denna information!