1 (2)

AVSLUTAD

Nose work, fortsättningskurs eukalyptus


Två tillfällen
Den här kursen riktar sig till dig som gått grundnivå eller har motsvarande kunskaper. Hunden bör vara doftsäker då vi utmanar hundarna i samtliga 4 moment, med varierande svårighetsgrad beroende på hur långt ni kommit i er träning.

Eventuell reservation för inomhussök, säkerheten angående Covid-19 går först. 

Ni måste inte ha godkänt doftprov, men som sagt ha en grund att stå på då vi hoppar över introduktion med mera. 

Vi varvar en del teori med övervägande praktisk träning. Du som förare får vara aktiv när vi bygger upp miljöer att träna i, komma med förslag på störning osv, allt för att du ska få med dig så mycket kunskap som möjligt att jobba vidare på. Vid respektive tillfälle tränar vi växelvis med en hund i taget, vilket gör att du får både möjlighet att träna din egen hund, men också se andra träna, något man lär sig väldigt mycket av! Tillsammans kommer ni få stärkt gemenskap och samarbete, och ha otroligt roligt!


Instruktör: Linnea JANE Linné, utbildad inom SNWK 2016. Tel: 0735121220 (spara det vid anmälan så att du lätt kan kontakta henne om du blir sen/sjuk)

OBS! för att gå kurs på Ale BK måste du vara medlem endera i Ale BK
eller i Kungälv BK.

 
 
Anmälan endast genom formuläret nedan
(OBS: vid anmälan får du ett mail med kopia på de uppgifter du har fyllt i. Om du inte får ett mail kan det bero på att du har fyllt i din e-postadress fel, kontrollera noga att du inte har något mellanslag för mycket. Om du inte lyckas anmäla dig så prova med en annan webbläsare):


Var: Ale Brukshundklubb, om inget annat meddelas. 
Datum: måndag 17 och onsdag 19 augusti
Tid: 18:30-ca 21. 
Antal ekipage: 6
Pris: 600 kr

  • ÅÅÅÅMMDD-xxxx

  • OBS! se till att inga mellanslag hamnar i textfältet, då får du inget bekräftelsemail.
  • Om din hund tex. behöver extra avstånd från hundar/människor/annat. Något som instruktören behöver känna till före kursstart?
Hubbe på MyDog
Hubbe på MyDog
Hubbe söker av fordon
Hubbe söker av fordon
Kiwi söker utomhus
Kiwi söker utomhus