1 (2)

Öppna träningen - vill du vara stugvärd?

Att vara stugvärd ger möjlighet att tjäna in medlemspoäng!

Vill du vara stugvärd hösten 2021?
Ange ett eller flera datum (tisdagar) genom att fylla i detta formulär:

ÖPPEN TRÄNING
TISDAGAR kl 18-20
Kom och träna tillsammans med andra medlemmar på tisdagkvällar, och ta en fika o prata hund!

SKOTT (kan förekomma)
Tisdagar 18:00-18:30
Söndagar 13:00-16:00

OBS - INFO ANG CORONAVIRUSET
Vi följer SKKs riktlinjer när vi genomför öppna träningar på tisdagar under våren. Träningen är till för Ale BKs medlemmar, du kan se hur du blir medlem HÄR.
På grund av coronarestriktionerna är det max åtta personer på övre planen och max 8 personer på appellplanen. Alla ska hålla minst två koppllängderns avstånd från varandra. Ta ditt ansvar och kom inte om du har symptom eller har någon sjuk hemma!

POLICY FÖR SKOTTRÄNING
Klubben håller skotträning med STARTPISTOL första tisdagen i varje månad under terminstid i samband med öppna träningen.

Jonas Ekstrand är huvudansvarig för skotträningen på Ale BK.

Skott hösten 2021:
Tisdag 10 aug
Tisdag 7 sept
Tisdag 5 okt

Agilityträning
Välkommen till agilitybanan på Ale BK! Om du inte har gått en kurs i agility eller fått en introduktion av en agilityinstruktör - träna inte ensam på balanshindren! En olycka händer så lätt så var rädd om din hund, ni ska ha många roliga år tillsammans.
Tänk även på att hundar under 1 år inte bör träna agility, om det inte är i samband med eller efter genomgången särskilt anpassad kurs för unga hundar.

Vi får vara rädda om sakerna och du ska ställa tillbaka in i boden efter dig.

Ella Johansson är Ale BKs agilityinstruktör och ansvarig för hinder och agilityverksamhet. Kontakta Ella om något går sönder.

Om du som medlem vill ha koden till agilityboden så kontaktar du Ella på 0723963513 eller e-post: agility@alebk.se