1 (2)

Välkommen som medlem i Ale BK!

För att delta i våra aktiviteter (ex gå kurs) krävs medlemskap. Vi är en lokalklubb inom SBK, Svenska Brukshundklubben, så medlemskap hos oss ger också medlemskap i SBK.

BLI MEDLEM
För att bli medlem i Ale BK klickar du på den här länken: https://brukshundklubben.membersite.se
Ny medlem, klicka därefter på knappen ”Bli medlem”
Är du redan medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben loggar du först in och går därefter till Medlemskap - Bli medlem i vänstermenyn.

På förbundets hemsida https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem finns en guide som visar hur man blir medlem.

Årsavgiften för att vara medlem i Ale BK är 225 kr. Årsvgiften till SBK är 400 kr. När du går med som medlem betalar du båda avgifterna samtidigt i SBKs system. Du kan även lägga till en familjemedlem när du fyller i forumläret (kostar också 225 kr).

Medlemskapet löper ett från att du betalat.

Alla medlemmar har tillgång till sina egna uppgifter i Membersite genom Min profil. Där kan du själv ändra din adress och din e-postadress.

Medlemskap i SBK innebär bl a att man får tidningen Brukshunden. Dessutom ger det rätt att delta i prov och tävlingar arrangerade av någon SBK-klubb (anmälan via SBK Tävling).
Medlemskapet gör också att du är försäkrad när du deltar i någon av våra aktiviteter.
Du får även medlemsutskick direkt från Ale BK med information om kurser och andra aktiviteter.

Som medlem kan du
  • vara med på våra kurser (from 2018 även Kungälv BKs kurser)
  • delta under den öppna träningen på tisdagar
  • träna när du vill på vår fina träningsplan (när det inte är kurs eller tävling)
  • spåra i skogen som klubben arrenderar
  • utnyttja klubbstugan (en gång per år kan du boka stuga/planer (se mer HÄR)
  • delta på träffar, föreläsningar, klubbläger osv.

Alla kursavgifter går till drift av stuga och träningsplaner samt klubbens egna aktiviter.

Läs mer om dina medlemsförmåner HÄR

Ale BKs medlemsansvarig kan kontaktas genom e-post  medlem@alebk.se