valpbild

Välkommen som medlem i Ale BK!
 

För att delta i våra aktiviteter (ex gå kurs) krävs medlemskap. Vi är en lokalklubb i SBK, Svenska Brukshundklubben, så medlemskap hos oss ger också medlemskap i SBK.
Medlemskap i SBK innebär bl a att man får tidningen Brukshunden. Dessutom ger det rätt att delta i prov och tävlingar arrangerade av någon SBK-klubb (anmälan via SBK Tävling).
Medlemskapet gör också att du är försäkrad när du deltar i någon av våra aktiviteter. Du får även medlemsutskick direkt från Ale BK med information om kurser och andra aktiviteter.

När vi behandlar dina uppgifter följer vi Personuppgiftslagen (PUL) och Dataskyddsförordningen. Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Ale brukshundklubb lagrar dina personuppgifter och behandlar dem i enligt med de ändamål som framgår av våra medlemsvillkor. Du finner dem på: www.brukshundklubben.se/medlemsvillkor


Som medlem kan du
  • vara med på våra kurser (from 2018 även Kungälv BKs kurser)
  • delta under den öppna träningen på tisdagar
  • träna när du vill på vår fina träningsplan (när det inte är kurs eller tävling)
  • spåra i skogen som klubben arrenderar
  • utnyttja klubbstugan (en gång per år kan du boka stuga/planer (se mer HÄR)
  • delta på träffar, föreläsningar, klubbläger osv.

Alla kursavgifter går till drift av stuga och träningsplaner samt klubbens egna aktiviter.

Läs mer om dina medlemsförmåner HÄR

Du som vill bli ordinarie medlem eller ungdomsmedlem, och även du som redan är medlem i SBK och som vill gå med i Ale BK eller ytterligare lokalklubb, tecknar medlemskap direkt på webben HÄR

För tecknande av familjemedlem betala in 150 kr till klubben (bg 325-4935), och fyll i formuläret som finns nedan. Skriv namn, personnummer och ordinarie medlemmens medlemsnummer på inbetalningen. 

 

Har du frågor så kontakta Barbro Larsson: 0739-85 56 31 eller  medlem@alebk.se


VIKTIGT!!!

Du kan själv ändra din adress och din e-postadress på SBK - mina sidor, där skriver du även själv ut ditt medlemsbevis om du har tappat bort det du får av SBK.

 

För att logga in behöver du ditt medlemsnummer, kontakta medlemsansvarig eller sekreterare om du inte hittar det, det blir tillgängligt så fort SBK registrerat dig som medlem

 

Här hittar du inloggning till Mina sidor

 

  • (även de 4 sista siffrorna)