valpbild

Välkommen som medlem i Ale BK!

För att delta i våra aktiviteter (ex gå kurs) krävs medlemskap. Vi är en lokalklubb i SBK, Svenska Brukshundklubben, så medlemskap hos oss ger också medlemskap i SBK.
Medlemskap i SBK innebär bl a att man får tidningen Brukshunden. Dessutom ger det rätt att delta i prov och tävlingar arrangerade av någon SBK-klubb (anmälan via SBK Tävling).
Medlemskapet gör också att du är försäkrad när du deltar i någon av våra aktiviteter.

När vi behandlar dina uppgifter följer vi Personuppgiftslagen (PUL) och Dataskyddsförordningen. Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att Ale brukshundklubb lagrar dina personuppgifter och behandlar dem i enligt med de ändamål som framgår av våra medlemsvillkor. Du finner dem på: www.brukshundklubben.se/medlemsvillkor

Som medlem kan du
  • vara med på våra kurser (from 2018 även Kungälv BKs kurser)
  • delta under den öppna träningen på tisdagar
  • träna när du vill på vår fina träningsplan (när det inte är kurs eller tävling)
  • spåra i skogen som klubben arrenderar
  • utnyttja klubbstugan (en gång per år kan du boka stuga/planer (se mer HÄR)
  • delta på träffar, föreläsningar, klubbläger osv.

Alla kursavgifter går till drift av stuga och träningsplaner samt klubbens egna aktiviter.

Läs mer om dina medlemsförmåner HÄR

När du vill bli medlem, betala in aktuell avgift till klubben (bg 325-4935), och fyll i formuläret som finns nedan. Skriv namn och personnummer på inbetalningen.

Har du frågor så kontakta Barbro Larsson: 0739-85 56 31 eller  medlem@alebk.se

VIKTIGT!!!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben ska du registrera din e-postadress på SBK - mina sidor. Då får du medlemsutskick med info om kurser m m via epost - direkt från Ale BK! Där skriver du även själv ut ditt medlemsbevis.

För att logga in behöver du ditt medlemsnummer, kontakta medlemsansvarig eller sekreterare om du inte fått det efter ett par dagar, det blir tillgängligt så fort SBK registrerat dig som medlem

Här hittar du inloggning till Mina sidor

• (även de 4 sista siffrorna)