1 (2)

Öppna träningen - vill du vara stugvärd?

Att vara stugvärd ger möjlighet att tjäna in medlemspoäng!

Vill du vara stugvärd våren 2020?
Ange ett eller flera datum (tisdagar) genom att fylla i detta formulär:

ÖPPEN TRÄNING
TISDAGAR
KL 18-20

Kom och träna tillsammans med andra medlemmar på tisdagkvällar, och ta en fika o prata hund!

SKOTT (kan förekomma)
Tisdagar 18:00-18:30
Söndagar 13:00-16:00

OBS - INFO ANG CORONAVIRUSET
Vi genomför öppna träningar på tisdagar under våren. Dock behövs det föranmälan då det inte får vara mer än 10 st, och träningen är till för Ale BKs medlemmar, övriga SBK-medlemmar enbart i mån av plats. Anmälan via en tråd på Facebook för varje tillfälle. För er som inte har Facebook anmäler du dig via e-post till stugvärden för respektive tillfälle, anmälan ska vara stugvärden tillhanda senast kvällen innan, alltså måndag, kl 20:00, gäller även anmälan via Facebook.
Ta med eget fika!

POLICY FÖR SKOTTRÄNING
Klubben håller skotträning med STARTPISTOL första tisdagen i varje månad under terminstid i samband med öppna träningen.

Jonas Ekstrand är huvudansvarig för skotträningen på Ale BK.

Skott våren 2020:
Tisdag 7 april
Tisdag 5 maj
Tisdag 2 juni

Agilityträning

Klubben har agilityhinder att använda vid träning!

Vi får vara rädda om sakerna och bära ut och in i boden efter oss. Om du som medlem vill ha koden så kontaktar du Elisabeth

Tack till Tommy på AgilityShop som sponsrar oss

Elisabeth Karlsson