valpbild

Medlemsförmåner i SBK

• SBK samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar
  • Wasa Kredit ger dig förmånliga lån
  • Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring
  • Genom att vara i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på

Ale El sponsrar Ale BK
Ale El har i november 2017 tecknat ett sponsoravtal med Ale Brukshundklubb, som innebär en summa pengar och samarbeten av olika slag. Klubben förbinder sig att marknadsföra Ale El i olika sammanhang, bland annat på hemsida och sociala medier. Pengarna ska användas till det planerade stängslet runt klubbens område, vilket ska hålla vildsvinen ute och hundarna inne.

200-lappen
För varje ny elhandelskund som Ale BK förmedlar får klubben 200 kr, och för varje kund som tecknar om sitt avtal får klubben 50 kr.

Så här gör du
Gå in på www.aleel.se/elavtal
Fyll i ditt postnummer, välj avtalsform samt ange uppskattad elförbrukning.
Fyll i personuppgifter och faktureringsalternativ.
Välj datum för när avtalet skall börja gälla.
OBS: Ange kampanjkoden Alebk1 innan beställningen skickas iväg!

Danoxi Zoo, Rollsbo Industriomåde

10 % på djurtillbehör samt varierande rabatt på alla foder i vår butik

(Gäller vid uppvisande av giltligt medlemskort)

Husdjurshälsan sponsrar våra tävlingar med fina priser i form av presentkort på HD/AD-röntgen och vaccinationer. Se annonsen HÄR

BOKA KLUBBSTUGA och PLAN

Som medlem i Ale BK kan du låna stuga/planer en gång per år gratis för privata ändamål som träningsträffar, kompisgäng, kennelträff o dyl.

Medlemmar, uppfödare, rasklubbar och liknande som vill hyra eller låna klubbstugan och/eller träningsplanerna för träffar, träning eller fester i organiserad form skall ställa frågan till Pia Liliesköld, som kontaktar klubbens ordförande som fattar beslut om utlåning/uthyrning ska godkännas.

Hänsyn tas till övriga arrangemang och kurser vid det aktuella tillfället. Ordinarie klubbverksamhet äger ALLTID företräde. Efteråt ska klubblokal och appellplan vara återställd i befintligt skick så att ex. kurser kan hållas utan olägenheter.

Skicka ett mail till Pia på: ​uthyrning@alebk.se

MEDLEMSRABATT
Zoonet, Ale Torg

10% på alla hundrelaterade produkter för alla medlemmarna i Ale BK, inkl allt foder till hund (även färskfoder). Visa medlemskortet för rabatt. På ett år kan du tjäna igen medlemsavgiften!
2% på allt går tillbaka till klubben i form av bla fina priser till tävlingar!

NYHETER PÅ ZOONET
Nu har ZooNet på Ale Torg tagit hem hundträningstillbehör för dig som spårar och håller på med bruks, som snitselhållare och riktningspinnar. De tar även hem mera saker om det är något speciellt du behöver. Ange att du är medlem i Ale BK (ta med ditt medlemsbevis) så får du 10% rabatt som vanligt!
OBS: Zoonet ger klubbens medlemmar 20% rabatt på Arrak Aoutdoor fritidskläder. De ger även 20% rabatt på Svenska Hundapotekets produkter.

Som medlem i Ale BK har du 10% rabatt på behandlingar. Ta med ditt medlemsbevis. Deras facebooksida HÄR.

Medlemmar i Ale BK har 50 kr rabatt vid bokningar.. Boka HÄR