1 (2)

Hundkonsult i Väst
Beteendeutredningar,   Kursverksamhet, privatträningar.
Föreläsningar för klubbar och grupper.
Seminarier i olika hundrelaterade ämnen.
Monica Henriksson
rapports@telia.com

Ale El sponsrar Ale BK
Ale El har i november 2017 tecknat ett sponsoravtal med Ale Brukshundklubb, som innebär en summa pengar och samarbeten av olika slag.

200-lappen
För varje ny elhandelskund som Ale BK förmedlar får klubben 200 kr, och för varje kund som tecknar om sitt avtal får klubben 50 kr.

Så här gör du
Gå in på www.aleel.se/elavtal
Fyll i ditt postnummer, välj avtalsform samt ange uppskattad elförbrukning.
Fyll i personuppgifter och faktureringsalternativ.
Välj datum för när avtalet skall börja gälla.
OBS: Ange kampanjkoden Alebk1 innan beställningen skickas iväg!

En rehabklinik för hundar i Alafors.
10% på 10-kort och 5 % på 5-kort, visa upp ditt medlemskort.
Som medlem i Ale BK har du rabatterat pris på friskvårdskontroll, 650 kr istället för ordinarie pris 795 kr. Du har även rabatt på behandlingkort, 10% rabatt på ett 10-kort, och 5% rabatt på ett 5-kort. ReDog har även en butik med allt från rehab-utrustning till kosttillskott.
Läs mer om deras verksamhet

Husdjurshälsan sponsrar våra tävlingar med fina priser i form av presentkort på HD/AD-röntgen och vaccinationer.
Länk till Husdjurshälsans hemsida HÄR

MEDLEMSRABATT
Ale BKs medlemmar får tillsvidare 60 kr rabatt/tim vid köp av 5-kort för träning i Ale Surte Hundhall i Surte.
Ange ditt medlemsnummer vid bokning. Du bokar tider sedan genom SMS eller e-post. Boka 5-kort  HÄR

MEDLEMSRABATT
Ale Zoo/Dogman, Älvängen

Från 1 juni 2022 har AleZoo i Älvängen ny ägare, Dogman.
Ale BKs medlemmar har fortsatt 10% rabatt på alla ordinarie priser i butiken. Rabatten gäller dock ej på bilburar från Artfex och Mim (och rabatten med 20% på Arrak Outdoor kläder och Svenska Djurapoteket finns inte kvar längre).
OBS! 2% på allt du köper går tillbaka till klubben (blir fina priser vid tävlingar och lotterier!).
Dogman erbjuder alla butiksmedlemmar ”Köp 5 betala för 4 – Billigaste varan gratis”. Detta kan inte kombineras med klubbens 10% men det kan vara mer fördelaktigt att använda detta istället. Med 5 för 4 kan man blanda varor fritt som man vill, det behöver inte vara 5 av samma vara, det gäller endast ordinarie priser och vid ett och samma köptillfälle.
Tänk dock på att du som medlem ändå skall visa medlemskortet så att de registrerar ditt medlemsköp. Du skriver även upp ditt namn på en lista så att det blir lätt att sammanställa klubbens 2% återbäring.

Rabatt på Essential foder och hundgodis

12,5 kg säck 25 kr rabatt
3 kg säck 15 kr rabatt
Godis och tugg 5 kr rabatt

Länk till Facebooksida

Medlemsförmåner i SBK

• SBK samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar

• Wasa Kredit ger dig förmånliga lån

• Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du är på klubben och tränar eller deltar i kurser.

• Genom att vara med i Ale BK får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.

Boka klubbstuga och planer
Medlemmar, uppfödare, rasklubbar och liknande som vill hyra eller låna klubbstugan och/eller träningsplanerna för träffar och träning ska ställa frågan om bokning till epostadressen nedan.

Hänsyn tas till övriga arrangemang och kurser vid det aktuella tillfället. Ordinarie klubbverksamhet äger ALLTID företräde. Efteråt ska klubblokal och appellplan vara återställd i befintligt skick så att ex. kurser kan hållas utan olägenheter.

Ale BKs regler för uthyrning
OBS: för kommersiella arrangemang, begär offert

Skicka ett mail till ordforande@alebk.se

OBS: som medlem i Ale BK kan du låna stuga/planer en gång per år gratis!