valpbild

Ale El sponsrar Ale BK
Ale El har i november 2017 tecknat ett sponsoravtal med Ale Brukshundklubb, som innebär en summa pengar och samarbeten av olika slag.

200-lappen
För varje ny elhandelskund som Ale BK förmedlar får klubben 200 kr, och för varje kund som tecknar om sitt avtal får klubben 50 kr.

Så här gör du
Gå in på www.aleel.se/elavtal
Fyll i ditt postnummer, välj avtalsform samt ange uppskattad elförbrukning.
Fyll i personuppgifter och faktureringsalternativ.
Välj datum för när avtalet skall börja gälla.
OBS: Ange kampanjkoden Alebk1 innan beställningen skickas iväg!

En rehabklinik för hundar i Alafors.
10% rabatt på behandlingar, visa upp ditt medlemskort.

Läs mer om deras verksamhet

Husdjurshälsan sponsrar våra tävlingar med fina priser i form av presentkort på HD/AD-röntgen och vaccinationer. Se annonsen HÄR

MEDLEMSRABATT

Ale BKs medlemmar får tillsvidare 50 kr rabatt/tim vid bokning av Ale Hundträningshall i Surte.
En särskild kod har sänts ut via medlemsutskick.
Boka HÄR

Rabatt på foder och hundgodis

12,5 kg säck 25 kr rabatt
3 kg säck 15 kr rabatt
Godis och tugg 5 kr rabatt

eketorp.com

MEDLEMSRABATT
Zoonet, Ale Torg

10% rabatt på alla hundrelaterade    produkter, foder och färskfoder
20% rabatt på Arrak Outdoor fritidskläder  och Svenska Djurapotekets produkter
2% på allt går tillbaka till klubben!

NYHETER PÅ ZOONET
Nu har ZooNet på Ale Torg tagit hem hundträningstillbehör för dig som spårar och håller på med bruks, som snitselhållare och riktningspinnar. De tar även hem mera saker om det är något speciellt du behöver. Ange att du är medlem i Ale BK (ta med ditt medlemsbevis) så får du 10% rabatt som vanligt!

Medlemsförmåner i SBK

• SBK samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar

• Wasa Kredit ger dig förmånliga lån

• Genom ditt medlemsskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring

• Genom att vara i en brukshundklubb får du dessutom tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på.

Boka klubbstuga och plan

Medlemmar, uppfödare, rasklubbar och liknande som vill hyra eller låna klubbstugan och/eller träningsplanerna för träffar, träning eller fester i organiserad form skall ställa frågan till epostadressen nedan.

Klubbens ordförande fattar beslut om utlåning/uthyrning ska godkännas.
Hänsyn tas till övriga arrangemang och kurser vid det aktuella tillfället. Ordinarie klubbverksamhet äger ALLTID företräde. Efteråt ska klubblokal och appellplan vara återställd i befintligt skick så att ex. kurser kan hållas utan olägenheter.

Skicka ett mail till webmaster@alebk.se

OBS: som medlem i Ale BK kan du låna stuga/planer en gång per år gratis!