1 (2)

Välkommen till Ale Brukshundklubb!
Ale Brukshundklubb är en liten klubb med god stämning och hög kamratanda – alla är välkomna till oss, oavsett hundras, förkunskaper och intresse!
Nedan finner du inplanerade aktiviteter, kika gärna också in på vår kalender!

Rabatt på AleZoo – En del av Dogman, Älvängen
Som medlem i Ale BK har du 10% rabatt på AleZoo om du visar upp ditt medlemsbevis (nu kan man lätt hitta sitt medlemsbevis på SBKs sida HÄR där du klickar på mina sidor och loggar in med BankId)
Oavsett om du väljer att få 10% rabatt på ett helt köp eller använder AleZoos eget erbjudande om att köpa fem saker till priset av fyra är det jättebra om du visar medlemskortet och skriver upp ditt namn på en lista, då får klubben nämligen varor som vi använder till priser vid tävlingar och vid lotterier.
Adress:
Ale Zoo – En del av Dogman
Svenstorpsvägen 19, 446 38 Älvängen
www.dogman.com

MEDLEMSENKÄT
Vad har du som medlem för tankar om hur klubben kan utvecklas? Vad vill du få ut av att vara medlem i Ale BK? Ge dina förslag till aktiviteter, kurser mm, och ange vad du själv kan bidra med så att det blir en mer levande klubb.
Läs mer om de olika grenarna HÄR


RABATT FÖR ALE BKs MEDLEMMAR I ALE SURTE HUNDHALL

Ale BKs medlemmar har 60 kr i rabatt per timme vid bokning av 5-kort. Läs mer och boka HÄR

Fler medlemsförmåner hittar du HÄR

Jobbiga hundmöten?

Hundmöteskurser på Ale BK
En satsning med stöd från Ale kommuns "Förenings´miljonen" som riktar sig främst till hundägare inom Ale kommun som har problem vid hundmöten.

Kursen består av en föreläsning (ca 30 deltagare) och två praktiska träffar med 8 aktiva deltagare per träff (plus passiva deltagare, max 10 st). Datum för vårens kurser är ännu inte bestämda, men du kan anmäla dig nu så ser vi vilket behov som finns, och vi återkommer till dig så fort vi har nya datum.

Kursledare: Monica Henriksson, Ale BKs avtalsinstruktör

Läs mer och anmäl HÄR

Den 8 maj firarde vi klubben med jubileumstårta innan årsmötet. Tårtan gjord av Crazy Muffin, Surte Den 8 maj firarde vi klubben med jubileumstårta innan årsmötet. Tårtan gjord av Crazy Muffin, Surte

ALE BK 40 ÅR 2022
Under jubileumsåret har vi kurser och aktiviteter för alla hundägare, inte bara för medlemmar. Se till exempel kursen om hundmöten här nedan.RABATT PÅ ReDog GÖTEBORG
Ale BK samarbetar med ReDog Göteborg som finns i Alafors. Som medlem i Ale BK har du rabatterat pris på friskvårdskontroll, 650 kr istället för ordinarie pris 795 kr. Du har även rabatt på behandlingkort, 10% rabatt på ett 10-kort, och 5% rabatt på ett 5-kort. ReDog har även en butik med allt från rehab-utrustning till kosttillskott.
Läs mer om ReDog och hitta kontaktuppgifter HÄR

Bli medlem i Ale BK
I SBKs digitala medlemsformulär registrerar och hanterar du själv ditt medlemskap. klicka på bilden ovan.
Där kan du även ladda ner ditt medlemskort.
OBS: om du vill registrera en familjemedlem gör du det på samma ställe.

Vårens kurser
Allmänlydnadskurserna (valp-, grund, slyngel- och fortsättningskurs) är nu publicerade på hemsidan HÄR. OBS: Ale BKs medlemmar har förtur till klubbens kurser
Övrigt kursutbud för våren uppdateras löpande HÄR


Har du akut behov att få hjälp med din hund som har utvecklat ett problembeteende, kontakta Ale BKs avtalsinstruktör Monica Henriksson genom att fylla i formuläret HÄR


Öppen träning
Tisdagar kl 18-20.
Se vem som är stugvärd och ev tema i klubbens kalender.
Anmäl dig till att vara stugvärd med eller utan tema HÄR

Skott

Skotträning första tisdagen i varje månad kl 18-18:30 under apri-juni och aug-okt (men om det finns efterfrågan och någon som kan/vill skjuta andra tisdagar så kan det förekomma, se kalendern).
Skott kan även förekomma söndagar kl 13-16.

SKOTT HÖSTEN 2022:
Tisdag 4 oktober
Samling vid klubbstugan
kl 18.
Ansvarig: Jonas Ekstrand


Genom Facebooksidan "Ale Brukshundsklubb" kan du leta/hitta träningskompisar.

Nu fungerar belysningen!
Belysningen på parkering och på stora planen fungerar nu igen, välkommen att vara på klubben alla tider på dygnet! Belysningen tänds till höger om dörren till klubbstugan. Vrid tillbaka vredet när du är klar så att vi hjälps åt att spara på elräkningen.