1 (2)

Välkommen till Ale Brukshundklubb!
Ale Brukshundklubb är en liten klubb med god stämning och hög kamratanda – alla är välkomna till oss, oavsett hundras, förkunskaper och intresse!
Nedan finner du inplanerade aktiviteter, kika gärna också in på vår kalender!

INFO ANG COVID 19
En påminnelse om hur klubben hanterar coronaviruset, och för nya medlemmar:
 På grund av Coronaviruset så har SKK/SBK beslutat om regler för hur verksamheten på brukshundklubbarna ska anpassas för att ingen ska riskera att bli smittad, läs mer om det HÄR Ale BK följer dessa riktlinjer.
Kurser ges med max 8 närvarande (inkl instruktör/er) och genomförs utomhus i största möjliga mån.
Ale BKs egna råd: Använd handskar/engångshandskar när ni handskas med varandras föremål o belöningar när ni till exempel lägger spår åt varandra eller tränar apportering. Om du känner dig det minsta krasslig så stanna hemma. Givetvis kan du åka till klubben och träna på planerna och i skogen när du vill, även när ni är några som tränar tillsammans, tänk bara på att hålla avståndet, och stana hemma om du känner några förkylningssymptom!

TÄVLING i RALLYLYDNAD
Lördag 25 september arrangerar klubben en rallylydnadstävling i mästarklass x 2,  med 25 tävlande (50 starter). Välkomna att titta på eller hjälpa till! Banvandring första klassen startar kl 10.
Här på SBK Tävling ser du PM och startlista.

KLUBBMÄSTERSKAP
De som tävlar för Ale BK deltar i klubbens klubbmästerskap, och vinnaren får ett fint pris sponsrat av Enor Design.

SPONSRING
Övrig sponsring för tävlingen kommer från Husdjurshälsan (presentkort på vaccination), Ale Zoo, Älvängen (hundleksaker och tillbehör), Eketorp Gårdsbutik & e-handel (Essential foods), Ale Surte Hundträningshall (presentkort på hallhyra) och Hedlunds of Sweden (pappersprodukter)

Bli medlem i Ale BK
I SBKs nya digitala medlemsformulär registrerar du själv ditt medlemskap.
Uppgifterna från formuläret skapar automatiskt en registerpost i Medlem Online, genererar medlemsnummer och skickar en digital avi till din e-postadress.
Enklare kan det inte bli!
Fyll i formuläret HÄR
OBS: om du vill bli familjemedlem behöver du fylla i ett formulär HÄR

AGILITY
Resterande kurstillfällen i höst hålls inomhus i Ale Surte Hundhall, Surte. Meddelande har sänts ut till kursdeltagarna av instruktören Ella Johansson.RABATT PÅ ReDog GÖTEBORG
Ale BK samarbetar med ReDog Göteborg som finns i Alafors. Som medlem i Ale BK har du rabatterat pris på friskvårdskontroll, 650 kr istället för ordinarie pris 795 kr. Du har även rabatt på behandlingkort, 10% rabatt på ett 10-kort, och 5% rabatt på ett 5-kort. ReDog har även en butik med allt från rehab-utrustning till kosttillskott.
Läs mer om ReDog och hitta kontaktuppgifter HÄR

Höstens kurser
Nu är höstens kurser  fulltecknade. Finns några platser kvar på agility fortsättning.
 

Har du akut behov att få hjälp med din hund som har utvecklat ett problembeteende, kontakta Ale BKs avtalsinstruktör Monica Henriksson genom att fylla i formuläret HÄR

Nu fungerar belysningen!
Belysningen på parkering och på stora planen fungerar nu igen, välkommen at vara på klubben alla tider på dygnet! Belysningen tänds till höger om dörren till klubbstugan. Vrid tillbaka vredet när du är klar så att vi hjälps åt att spara på strömmen.


Öppen träning
Tisdagar kl 18-20.
Se vem som är stugvärd och ev tema i klubbens kalender.
Anmäl dig till att vara stugvärd med eller utan tema HÄR

Skott

Skotträning första tisdagen i varje månad kl 18-18:30 under apri-juni och aug-okt (men om det finns efterfrågan och någon som kan/vill skjuta andra tisdagar så kan det förekomma, se kalendern).
Skott kan även förekomma söndagar kl 13-16.

Genom Facebooksidan "Ale Brukshundsklubb" kan du leta/hitta träningskompisar.

NYTT!
RABATT FÖR ALE BKs MEDLEMMAR I ALE SURTE HUNDHALL

Ale BKs medlemmar har 60 kr i rabatt per timme vid bokning av 5-kort. Läs mer och boka HÄR

Fler medlemsförmåner hittar du HÄR